Tőzsde

A tőzsde?! A TE elsődleges célod a profit?
Tőzsdei szaktudással, tartós sikerekért!
DAX, BUX index, /Ft, Apple, OTP részvény

SikerNavigátor

A TP SikerNavigátor célja: Sikerre navigálunk!
Bármilyen anyagi körülményről indulva, ha ... >
Hisszük: Igazi sikerek, nem csak a tőzsdén!

..és Te?

... szeretnéd?  >  Válassz az alábbiakból:

Play-TP-Prezi
Bemutató/Videó
Regisztráció: Magánszemély
 Magánszemély 
Regisztráció: Cég/Vállalkozás
Cég / Váll.

> TP SikerNavigátor Online Kurzus - Bevezető!

tipp:

TP - Bejelentkezés a tőzsdeportálra

Play-TP-Prezi
Bemutató/Videó  
Regisztráció: Magánszemély
  Magánszemély 
Regisztráció: Cég/Vállalkozás
 Cég/Vállalkozás

Bevezető gondolatok...

 

A TőzsdeParkett.hu weboldal vezetője, munkatársai, partnerei, motivált tagjai és olvasói számára a Társadalmi Felelősségvállalás (CR) arról a szerepvállalásról szól, amit csoportként és egyénként egyaránt a társadalomért teszünk az alapvető üzleti tevékenységünkön, szociális befektetéseinken, rendszereinken és a közérdeken való elkötelezettségén keresztül.TőzsdeParkett.hu TőzsdePortál -  Társadalmi Szerepvállalás

A TőzsdeParkett.hu számára a "társadalmi felelősségvállalás" olyan érték, amivel nem csak a "marketingcélok növelésének érdekében" foglalkozunk, ahogyan ez sajnos több vállalatnál is tapasztalható. Természetesen a TőzsdePortál nem titkolt célja, hogy üzleti teljesítményünk kimagasló legyen. Ennek a célnak azonban összhangban kell állnia olvasóink, tagjaink / hallgatóink, üzleti és non-profit ügyfeleink, partnereink érdekeivel, így környezetünk, társadalmunk szükségleteivel is. Sikereinket csak ebben az esetben tekinthetjük valóban sikernek, s csak így tarthatóak fent hosszútávon. Határozott meggyőződésünk, hogy csak úgy válhatunk sikeressé, piacvezetőkké, ha gondolkodásunkban és tetteinkben szem előtt tartjuk társadalmunk hosszú távú érdekeit.

A TP négy pillérre helyezi a hangsúlyt a társadalmi szerepvállalásában. Nagy szerencsénkre, ebből kettő igazán a "profilunkhoz" passzoló tevékenység is egyben, míg a másik kettő kapcsolódó szerepben van, amelyet csapatunk a legfontosabbnak gondolt. Társadalmi szerepvállalási körünket az elkövetkezendő években nem kívánjuk bővíteni, hanem az alábbiakban felsoroltakat szeretnénk médiatámogatással, továbbá rendezvények, jótékonysági estek szervezésével, támogatásával erősíteni - mindig ahhoz mérten, ahogy ezt a kapacitások, erőforrások, illetve a jövőben - hosszútávú - terveink engedik.

Felismertük, hogy a karitatív tevékenység és olvasóink, tagjaink sikermutatójának növelése számunkra nem elég. Arra törekszünk, hogy javítsuk az életminőséget egy egészséges, biztonságos és fenntartható környezet érdekében. Figyelembe vesszük a jelen generációjának igényeit, és ezzel összhangban felkészülünk a jövő generációinak szükségleteire is. Kissé szabadabban fogalmazva: A befektetések területén gondolni kell a nyugdíjas időszak eljövetelére, ahogyan az élet ciklikussága ezt minden generációtól megköveteli, viszont környezetünk úgy kell óvni, mintha unokáinktól kaptuk volna kölcsön.

 

I. Elsődleges célunk

 

Növelni hazánkban a kereskedői / befektetői kultúra színvonalát, amely jelenleg tapasztalhatóan alacsony szinten van. Sikeres kereskedők / befektetők képzése: A finomra hangolt tőzsdei eredményekért!Sajnálatos módon a "szakma" reklámjaival nem hívja fel kellő mértékben a figyelmet a kockázatokra, vagy éppen a stabil, profitábilis lehetőségek bemutatását háttérbe szorítja. A kettő közötti etikus egyensúly megtalálása is ritka, amelyre a TőzsdePortálunk komoly hangsúlyt fektet!

Bármilyen, akár tőzsdei, vagy tőzsdén kívüli befektetésünk van, az kellő odafigyelést igényel: Portfóliónk ápolása, gondozása szakértelemmel, mint egy márkánál, vagy gyermeknél. Ez nem igényel feltétlenül annyira sok időt, ahogyan azt az általános tévhitek is mutatják a köztudatban, de mindenképpen áldozni kell rá erőforrásainkból, ha a kiemelkedő profitok, nyereségek elérését tűzzük ki célul! Főleg, ha ehhez a legnagyobb - egyenlegünkre nézve - pozitív valószínűséget szeretnénk hozzárendelni.

A Tőzsdeportál az egyre bővülő szakmai cikkeivel, befektetési és tőzsdeoktatási anyagaival, továbbá intenzív, KOMPLEX tőzsdetanfolyami képzéssel is a fentiekhez kíván hozzájárulni. A felsorolásban nélkülözve a teljes szolgáltatáspaletta és lehetőségek tárházát, amit a TP nyújtani tud olvasóinak, tagjainak, ügyfeleinek és partnereinek.

 

II. A Környezetvédelem és a Fenntartható Fejlődés érdekében!

A Környezetvédelem és a Fenntartható Fejlődés érdekében!

Portálunk támogatja a környezetvédelemre és a fenntartható fejlődésre fókuszáló, valamint a növény- és állatvédelemmel foglalkozó kisebb, illetve nagyobb szervezetek tevékenységét, weboldalait.

Ingyenes segítséget, lehetőséget adva úgy, hogy tevékenységüknek és non-profit szakmai cikkeiknek médiatámogatást biztosítunk. Ezáltal elősegítve és támogatva a TP által is prioritással kezelt társadalmi szerepvállalásukat. Ezenkívül weboldalunkon is kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy saját íróink környezetvédelemmel kapcsolatos cikkei is egyre sűrűbben lássanak napvilágot.

A TP Tőzsdearanypont Rendszeren belül díjazni fogjuk, akik ezen cikkeket népszerűsítik és ezáltal a TP Társadalmi szerepvállalását is segítik, erősítik. Cselekedésre ösztönözzük olvasóinkat, tagjainkat és partnereinket egyaránt!

 

III. Támogatjuk a Fitt & Egészéséges életmódot,

Támogatjuk a Fitt & Egészéséges életmódot!
amelynek fontossága napjainkban még jelentősebb!
Ezen társadalmi szerepvállalásunkról egyelőre nem adnánk bővebb tájékoztatást, de bevezetésként megemlítenénk, hogy készülünk egy olyan projekttel, ami erőteljes motivációkat nyújthat, ami erőteljes motivációkat nyújthat egy fittebb, testileg és mentálisan, lelkileg kiegyensúlyozottabb élethez. Az év második felétől az ezzel kapcsolatos médiatámogatásunk is látható lesz a TőzsdePortálon.

A reklámtámogatás mellett számíthattok a fentiekkel (I., II., III.) kapcsolatos nagyszabású rendezvényekre, illetve adománygyűjtés szervezését is tervezzük.

 

IV. A SikerNavigátor segítségével,

valóban sikert ígérünk, melynek kivitelezéséhez is hatékony eszközöket biztosítunk. Logikusan felépített, lépésről-lépésre útmutatóval, amely szinte teljesen független attól,A TP SikerNavigátor online kurzusa... Sikerre navigál! hogy az online kurzust elvégzőnek 10.000 Ft alatt van a bankszámlája, vagy éppen 100 millió Ft feletti! Így a "SikerKapuja", nálunk társadalmi státusztól függetlenül kinyitható! Ugye, hogy nagyszerű?

Azzal, hogy a SikerNavigátor információit és lehetőségeit akár teljesen ingyenesen elérhetővé tesszük (természetesen regisztráció szükséges a teljes kurzus elvégzéséhez), szeretnénk elérni azt, hogy előbb, vagy utóbb (az egyén adott helyzetétől függően) az anyagiak terén sikeresnek mondhassa és érezhesse is magát. Elérni, hogy függetlenül a fenti "indulási helyzettől", egyenlően lehetőséget biztosítsunk arra, hogy a kezdő tőzsdei kereskedési / befektetési tőke megléte, vagy növelése se okozhasson problémát. Itt visszautalnánk az (I.) elsődleges célunkra - a fentiek megléte esetén - a kellő pénzügyi szakértelmet is szeretnénk szolgáltatásainkon keresztül átadni:

Azt a "tőzsdeszakértői szemüveget", amelyen keresztüli látásmód elengedhetetlen, ha valaki tartósan szeretne sikereket elérni tőkepiaci kereskedéssel, befektetéssel - bármilyen időtávon!

 


A további részletekről hamarosan tájékoztatást nyújtunk! Itt főként a (II.), illetve (III.) bekezdést értjük, tekintettel arra, hogy az első és utolsó pontokról a TőzsdePortálon megtalálhatóak a szükséges, bővebb információk!

 

Sikeres használatot! - A TE segítségedre is számítunk! - Tudod hol? > Például itt...

TőzsdeParkett.hu TEAM

 

Ingyenes regisztráció?

 

 

Már a TP közösség tagja vagy?
Itt egyszerűen bejelentkezhetsz:

Tőzsdei szolgáltatásaink / Kiemelt tartalmak:

  • Tőzsde / Pénzügyi Portál "Legyél egy nyerő tőzsdei közösség tagja!"
  • Tőzsdei Rendezvények "Ismerd meg tőzsdei előadásaink!"
    "Találkozzunk személyesen is!"
  • TP Tőzsdei SMS Szignál Csoport "Ismerd meg szolgáltatásunk! Csatlakozz és profitálj TE is szaktudásunkból!"
  • Tőzsdei Kereskedés "Melyik a legjobb brókercég?"
  • Tőzsdei Grafikonrajzoló Program "A technikai elemző legfontosabb eszköze a tőzsdei grafikonok elemzéséhez, árfolyamok prognosztizáláshoz!"
  • TP Treasury Consulting Döntéstámogatás "Egyedi és hatékony devizapiaci megoldások, sikerorientált díjazással!"
  • Ingyenes Tőzsdei / Pénzügyi Kalkulátorok "A kamatos kamatszámítástól a tőzsdei pozícióméretezésig!"

Kupon / Aktiválási Kód

E: TaP